Доставка и рекламации

Доставка & Рекламации

Доставка:

Поръчаните продукти, предлагани от mobiextreme.com, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt, Рапидо и Speedy до вратата на посочения от получателя адрес или до офис на избрания куриер. За поръчки, направени до 12:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени след 12:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на mobiextreme.com, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. Срокът за доставка от 36 часа за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката.. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Срокът е информативен и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Право на проверка на стоката при доставка:

При получаване на стоката от страна на клиента, същия винаги има правото на опция "преглед на пратка", преди да я заплати. В случай, че е допусната грешка от страна на mobiextreme.com и продукта е объркан и/или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приеме стоката. В такъв случай, трябва да се свърже с нас на admin@mobiextreme.com, или на посочените телефони от сайта. Mobiextreme.com се задължава в максимално кратък срок да замени грешно изпратената стока с избраната от клиента, като разходите по замяната на стоката за изцяло за сметка на Мобиекстрийм ООД. Рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

Цени за доставка:

По ценовата листа на куриера избран от клиента.

Защита на личните данни:

За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Необходими са единствено данните Ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.

Рекламации:

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера.